BEHANDLINGER

Fotterapi

FOTTERAPI

ER EN HELSEFAGLIG BEHANDLING UTFØRT AV AUTORISERT HELSEPERSONELL

Fotpleie er en kosmetisk behandling for velværens del alene. En fotterapeut utfører også fotpleie. Fotterapi gir også velvære, og fokuserer på å forebygge og behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotterapeuter behandler inngrodde tånegler, tykke negler, torner, skjæring av hard hud, behandler sprekker, avlastninger osv. Alle kan oppsøke en fotterapeut for å få en tilstandssjekk, råd om riktig bruk av fottøy og pleiende behandling. Som autorisert helsepersonell kan fotterapeuter henvise til andre instanser som lege, ortoped, ortopediing. osv.

En rekke utbredte sykdommer påvirker fothelsen. Om du har diabetes, reumatisk sykdom, psoriasis eller hjerte-og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut.

Andre terapiformer

ENERGIBALANSERING (kan kun tlf. best.)

ENERGIARBEID/ENERGI-BALANSERING SOM FÅR KROPPEN I BALANSE OG KROPPSSKRUBB

Mennesker har, i tillegg til sin fysiske kropp, en energikropp, kalt aura, som omgir og gjennomtrenger kroppen. Auraen er som kroppen nært knyttet til vårt tanke og følelsesliv, til vår bevissthet. Auraen er ett nettverk av energibaner hvor vi blant annet tar inn vital livskraft til hver eneste celle i kroppen. Når energien sirkulerer fritt fungerer kroppen optimalt. Låser energien seg eller kommer i ubalanse, kan kroppslige tilstander fremtre. Jeg kan se/ føle slike blokkeringer i energibanene. I tillegg til kroppslig bedring gir behandlingen også at klienten en indre ro, bedre søvn, mer energi, livsvilje og mer kontakt med følelser.

KUNDEREFERANSER

HER KOMMER NOEN HYGGELIGE ORD FRA MINE KJÆRE KUNDER

"En hyggelig og flink dame. Anbefales både for kvinner og menn."

— SONJA ELEN NUMMI-HAAVOLD
 

"Kjempebra følelse både under og etter behandling. Dette skal jeg fortsette med!"

— HAEGE KRANSTAD
 

"Anbefales på det sterkeste.  Wenche er veldig flink med føtter og en veldig omsorgsfull terapeut."

— JUNE H GLOSLI OLSEN
 

"Fantastisk dyktig, hyggelig og hjelpsom. Anbefales."

— BEATE LOMARK-ZIARKOWSKI
 

"FOR en fin behandling jeg fikk under min første time hos Wenche. Det er den beste behandlingen jeg har hatt noensinne. Wenche er flink!"

— RIGMOR WALER
 

"Wenche er utrolig dyktig og profesjonell"

— EMILIE HERHEIM LÖVGREN
 
 

"Helt klart beste fotterapeuten"

— MARIANNE MILDA ØDEGÅRD

 

 
 

"Best i klassen!"

— PER IVAR HØGMO

Kontakt meg

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.