NYHETER

Etter at jeg måtte stenge klinikken min, har jeg fra den 20. april vært i full drift igjen. Jeg har kontaktet alle de som hadde time under stengingen, men skulle det likevel være noen som ikke har blitt kontaktet av en eller annen grunn, så si fra.

Dersom noen har gavekort som gikk ut i gjeldende periode så ta kontakt så snart som mulig hvis du fortsatt vil benytte deg av det. Jeg har alltid smittevernregler å forholde meg til, til enhver tid, men fokuset er selvsagt ekstra nå i desse Corona tider. Er du usikker på noe så nøl ikke med å ta kontakt.

 

Velkommen!

 

Bestselgeren fra Forever Living

Aloe vera fra den fineste innerfileen og inneholder dessuten vitamin C. Du finner derimot ikke snurten av hverken sukker, søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler. For at også sjelen skal ha det bra, leveres de i miljøvennlig Tetra Pak som selvsagt kan gjenvinnes.

ARGI+ inneholder også aminosyren L-arginin og vitamin C, som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for blodkarenes normale funksjon, samt folsyre som bidrar til normal bloddannelse. Et fungerende blodomløp er viktig. Det er kroppens transportsystem som sørger for at syre, næringsstoffer, ulike hormoner og signalsubstanser kan føres rundt i kroppen. Blodet sirkulerer i blodkarene og tar med seg de ulike stoffene – og fører i tillegg bort avfall som dannes ved stoffskiftet. Blodet er også en viktig del av vårt immunforsvar. Flere av vitaminene i ARGI+™, vitamin C, D, B6, B12 og folsyre bidrar også til å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

Kontakt med for smaksprøve.

 

received_207965460261393

KUNDEREFERANSER

HER KOMMER NOEN HYGGELIGE ORD FRA MINE KJÆRE KUNDER

"En hyggelig og flink dame. Anbefales både for kvinner og menn."

— SONJA ELEN NUMMI-HAAVOLD
 

"Kjempebra følelse både under og etter behandling. Dette skal jeg fortsette med!"

— HAEGE KRANSTAD
 

"Anbefales på det sterkeste.  Wenche er veldig flink med føtter og en veldig omsorgsfull terapeut."

— JUNE H GLOSLI OLSEN
 

"Fantastisk dyktig, hyggelig og hjelpsom. Anbefales."

— BEATE LOMARK-ZIARKOWSKI
 

"FOR en fin behandling jeg fikk under min første time hos Wenche. Det er den beste behandlingen jeg har hatt noensinne. Wenche er flink!"

— RIGMOR WALER
 

Kontakt meg

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.